1. tuinaccessoires
  2. kunststof schutting

Top 10 beste kunststof schuttingen op een rij | 2024 reviews

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Met de top 10 lijstjes van de tuinguru vind jij zeker weten de beste kunststof schutting voor jou. Deze lijsten zijn samengesteld met zorg, kennis en ervaring, en bevatten diverse opties die aansluiten bij verschillende behoeften en budgetten. Op deze manier ligt jouw tuin er prachtig bij dit jaar, ongeacht of je een ervaren tuinier bent of net begint. Onze aanbevelingen helpen je bij het maken van de juiste keuze voor een bloeiende en gezonde tuin.

Paula Vernooij

Hoi, mijn naam is Paula en ik noem mijzelf de tuin guru. Ik hou al mijn hele leven van werken in de tuin en wanneer ik dit doe, gebruik ik graag de beste tuinproducten. Daarbij focus ik op duurzaamheid, gebruiksgemak en effectiviteit. Om jou een goede keuze te laten maken uit de vele soorten producten die er zijn, heb ik handige top 10 lijstjes gemaakt per product. Deze lijstjes zijn gebaseerd op uitgebreide tests, klantfeedback en mijn persoonlijke ervaringen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en tevredenheid

Inhoudsopgave

Beste 10 kunststof schutting lijst [Uit onze 2024 test]

Iedereen wil goede kunststof schuttingen aanschaffen maar door het grote aanbod, kan het lastig zijn om kwaliteit te vinden. Door onze kunststof schuttingen test, hebben wij het antwoord op de  vraag ‘Wat is de beste kunststof schutting?’ Bekijk de resultaten hier onder in onze top 10 best geteste kunststof schuttingen.

1. Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm ~ kunststof schutting beste getest!

5/5

Met de Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm wordt het einde van nieuwsgierige blikken. Deze scherm biedt een weldadige privésfeer op het balkon, het terras of in de tuin in een frisgroene bladerdek. Met de flexibele binddraad (inbegrepen bij de levering) is het scherm snel en eenvoudig te bevestigen aan de te bedekken afrasteringen, balustrades of hekwerken. Met de rond de 1800 bladeren wordt het zicht geblokkeerd en de plek versierd tegelijk. De bladeren werken als bescherming tegen de wind en dempen het straatlawaai. De bladeren zijn in vorm en kleur gemodelleerd op klimop, per paar aangebracht op een met kunststof bekleed draadgaas met mazen van 6 x 6 cm. De Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm is verkrijgbaar in twee maten en twee designs. Een donkergroene klimop met afmetingen van 300 x 100 cm en een lichtgroene klimop met afmetingen van 300 x 150 cm. De tuinscherm is niet alleen ideaal voor buiten, maar ook voor het decoreren van binnenruimtes.

2. Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm

5/5

Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm is het perfecte product voor degenen die op zoek zijn naar meer privacy in hun tuin of op het terras. De scherm is gemaakt van een mix van ruw gaas en kunststof bladeren die zijn gevormd en gekleurd als klimop. Hierdoor wordt de tuin of het terras versierd met een fris en groen bladerdek dat tevens bescherming biedt tegen nieuwsgierige blikken. De Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm is gemakkelijk te installeren. De scherm is 3 meter lang en 1 meter hoog en kan eenvoudig tegen hekwerk, afrasteringen of balustrades worden uitgerold. Hierna kan het worden bevestigd met het flexibele binddraad dat bij de levering is inbegrepen. Door de rond de 1800 bladeren zal het zicht worden versperd en zal het straatlawaai worden gedempt. De bladeren zijn ongeveer 6x6 cm groot en er zijn verschillende designs beschikbaar, zoals donkergroen (300x100 cm) en lichtgroen (300x150 cm).

3. Blumfeldt Tuinscherm

5/5

De Blumfeldt Tuinscherm biedt een stijlvolle oplossing voor het creëren van privacy. Het donkergroene bladerdek biedt een natuurgetrouwe ervaring en is eenvoudig bevestigd met behulp van het flexibele binddraad. Met de maat van 3 m lengte en 1 m hoog, is de afrastering ideaal om te bedekken afrasteringen, balustrades of hekwerken. Het groene kleed van rond de 1800 bladeren biedt niet alleen bescherming tegen inkijk, maar dempt ook het straatlawaai en biedt bescherming tegen de wind. De Blumfeldt Afrastering tegen Inkijk is gemodelleerd naar klimop en bestaat uit ongeveer 6 x 6 cm grote donkergroene bladeren die op een met kunststof bekleed draadgaas met mazen van 6 x 6 cm zijn aangebracht. De afrastering is verkrijgbaar in twee designs: klimop donkergroen 300 x 100 cm en klimop donkergroen 300 x 150 cm. Met deze tuinscherm creëert u een rustige en serene omgeving, waar u zich heerlijk kunt ontspannen zonder nieuwsgierige blikken.

4. Blumfeldt Tuinscherm

5/5

Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm Bescherming tegen inkijk voor terreinen en hekwerk is vervaardigd om voor een weldadige privésfeer te zorgen in uw tuin, terras of balkon. Het scherm heeft een lengte van 3 meter en is 1 meter hoog. Met het meegeleverde flexibele binddraad is het scherm eenvoudig te bevestigen tegen hekwerk, balustrades of andere afrasteringen. Met meer dan 1800 bladeren creëer je een dicht groen kleed dat nieuwsgierige buren en passanten tegenhoudt. Daarnaast bieden de bladeren ook bescherming tegen wind en straatlawaai. De donkergroene bladeren zijn gemodelleerd naar klimop en zijn per paar bevestigd op een met kunststof bekleed draadgaas met mazen van 6 x 6 cm. De Blumfeldt Tuinscherm is verkrijgbaar in twee designs: Klimop donkergroen 300 x 100 cm en Klimop donkergroen 300 x 150 cm (artikel 10029243). Er is ook een lichtgroene versie beschikbaar. Met de Blumfeldt Tuinscherm creëer je een frisse sfeer in je tuin, balkon of terras, terwijl je tegelijkertijd je privacy beschermt.

5. Decoways Nature Gaas vier

5/5

Decoways Nature Gaas vierkant 0,5x2,5 m 13 mm kunststof gecoat staal biedt de perfecte oplossing voor uw tuinbehoeften. Het is sterk en duurzaam, waardoor het een lange levensduur heeft. Het is gemaakt van een kunststof gecoat staal dat van hoge kwaliteit is, zodat het goed bestand is tegen weersinvloeden. Het gaas is vierkant van vorm en heeft een afmeting van 0,5x2,5 meter. De gaasdraden zijn 13 mm dik, waardoor het gaas stevig is en betrouwbaar. Het gaas is mooi vormgegeven, waardoor het een decoratieve toevoeging is aan je tuin. Decoways Nature Gaas vierkant 0,5x2,5 m 13 mm kunststof gecoat staal is ongelooflijk veelzijdig. Het kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals het afschermen van een dierenverblijf, het afgrenzen van delen van de tuin, het omringen van een bloembed of het afsluiten van je balkon. Ook kan het gaas worden gebruikt als een decoratief element in je tuin. Het komt in een verscheidenheid aan kleuren, waardoor je je tuin kunt aanpassen aan je persoonlijke stijl. Het gaas is gemakkelijk te monteren en kan eenvoudig worden verwijderd wanneer je klaar bent met het gebruik ervan. Decoways Nature Gaas vierkant 0,5x2,5 m 13 mm kunststof gecoat staal is.

6. Blumfeldt Tuinscherm

5/5

Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm Bescherming tegen inkijk voor terreinen en hekwerk biedt een schitterende oplossing om ervoor te zorgen dat uw privacy behouden blijft. U kunt de 3 meter lange en 1 meter hoge scherm gemakkelijk omheen uw hekwerken of afrasteringen rollen en stevig bevestigen met het flexibele binddraad dat bij de levering inbegrepen is. Het donkergroene scherm bestaat uit rond de 1800 bladeren en is in vorm en kleur gemodelleerd naar klimop. De bladeren zijn paar per paar aangebracht op een met kunststof bekleed draadgaas met mazen van 6x6 cm. Naast het feit dat Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm Bescherming tegen inkijk een ideale bescherming biedt tegen nieuwsgierige blikken, dempt het ook het straatlawaai en biedt het bescherming tegen de wind. Het is een uitstekende manier om uw tuin of terras een zomerse, frisse groene look te geven. Deze scherm is verkrijgbaar in twee verschillende designs: Klimop donkergroen 300 x 100 cm en Klimop donkergroen 300 x 150 cm (artikel 10029243). Er is ook een lichtgroene klimop variant verkrijgbaar.

7. MIRA Home Tuinhek op rol

5/5

Onze MIRA Home Tuinhek op rol Privacyscherm Zomer PVC - 40m is een perfecte aanvulling op jouw tuin of terras. Deze hek is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal dat weerbestendig is en zorgt voor een stijlvolle aanvulling op elk meubelstuk. Met deze hek kun je heerlijk genieten van je zomerdagen in je tuin of op je terras, terwijl je ook kunt genieten van de privacy. Het hek is 40 meter lang en gemakkelijk te monteren. De MIRA Home Tuinhek op rol Privacyscherm Zomer PVC - 40m is de perfecte oplossing om je tuin of terras tegen blikken van buitenaf te beschermen. De hek is stevig en duurzaam en biedt een hoge mate van privacy. De hek is eenvoudig te bevestigen en kan worden afgesteld voor een perfecte pasvorm. Ook is het hek gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek en kan het tegen een stootje. De MIRA Home Tuinhek op rol Privacyscherm Zomer PVC - 40m is de beste keuze voor je tuin of terras.

8. Decoways Nature Tuinscherm

5/5

Het Decoways Nature Tuinscherm is een perfecte oplossing voor uw tuin. Niet alleen beschermt het scherm uw privacy tegen ongewenste blikken, maar het houdt ook de zon en wind tegen. Het heeft een stevige en duurzame constructie met een sterk geweven polyethyleen met een dichtheid van 190 g/m². Bovendien is het scherm 95% ondoorschijnend, wat betekent dat het een mooie, natuurlijke toevoeging aan uw tuin is. Het scherm heeft een afmeting van 1x3 meter en is voorzien van duurzame oogjes om het eenvoudig te bevestigen. Ook is het UV-bestendig en scheurbestendig. Daarnaast kunt u het scherm eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. Met het Decoways Nature Tuinscherm kunt u dus zorgeloos genieten van uw tuin.

9. Kongcrete alternatief

5/5

Kongcrete is een uitstekend alternatief voor traditionele cementproducten, het biedt een veel lichtere oplossing met een kortere verwerkingstijd. Het verschil in gewicht is erg groot, waardoor het transport en het verwerken veel gemakkelijker wordt. De verwerkingstijd is slechts 3 minuten, waardoor het een zeer efficiënt product is voor projecten waarbij snelheid belangrijk is. Kongcrete heeft ook een aantal extra voordelen, zoals het feit dat het ongevoelig is voor water. Dit betekent dat het hout dat met Kongcrete wordt bevestigd, veel minder kans heeft om te rotten. Naast deze voordelen biedt Kongcrete een goede stabiliteit. Het product bereikt na 3 minuten al 50% van zijn hardheid, waardoor de paal zelfstandig kan blijven staan. Na 20 minuten kan de paal worden belast en na 2 uur is de volledige hardheid bereikt.

10. Decoways Hek 50 m.

5/5

Onze Decoways Hek 50 m is een innovatief en stevig hek voor uw veiligheid en privacy. Het heeft 50 meter lengte en is gemaakt van stevig staal. Met het stevige ontwerp kan het elke situatie aan. Het is gemakkelijk te installeren en demonteren, waardoor het ideaal is voor tijdelijke toepassingen. De kleurrijke buitenkant is ontworpen om te passen bij uw omgeving, waardoor het een prachtig decoratief element is. Onze Decoways Hek 50 m is een krachtige oplossing voor al uw beveiligingsbehoeften. Het heeft een stevige constructie met versterkte hoeken en is tegen stormen en andere extreme weersomstandigheden bestand. Daarnaast is het licht van gewicht en is het voorzien van een anti-rust finish waardoor het lange tijd meegaat. Met deze hekken kunt u uw ruimte afschermen, waardoor u zich zeker kunt voelen.

kunststof schutting vergelijking - FAQ

We kijken naar prijs, kwaliteit, bruikbaarheid en vele andere factoren. Onze experts vergelijken alle kunststof schuttingen op de markt met elkaar.

We verkopen zelf geen kunststof schuttingen. We vergelijken elke kunststof schutting voor de beste top 10 en verwijzen je door naar de goedkoopste aanbieder. Een kunststof schutting kopen? Klik dan op de button onder het product dat je wilt en bestel het snel via de externe webshop.

Als je op de knop met ‘Bekijk de prijs bij bol.com’ klikt kom je op de pagina waar je het product kan bestellen.

Kies voor het juiste product: vergelijk onze kunststof schutting reviews

Doordat onze experts de verschillende kunststof schuttingen hebben vergeleken worden de beste opties overzichtelijk. Het enige wat je nog hoeft te doen is een kunststof schutting kiezen die het beste bij jou past. Vergelijk zelf verschillende kunststof schuttingen zodat je een persoonlijke keuze maakt.

kunststof schutting review - Afsluiting

Kortom, kunststof schuttingen zijn een geweldige optie om je tuin te verdelen. Hierboven hebben we tien verschillende opties genoemd die allemaal goed zijn. Het beste wat je kunt doen is je eigen onderzoek doen om te zien wat past bij je tuin. Kijk naar dingen als kleur, formaat, prijs en veel meer. Je komt er dan snel achter welke schutting het beste past bij jouw tuin en je budget. Als je toch nog twijfelt over welke schutting het beste bij je past, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen je uiteraard adviseren over welke schutting het beste bij je past. Blijf vooral ook onze website in de gaten houden, want we voegen regelmatig nieuwe producten toe waarmee je jouw tuin kunt afscheiden. En als je eenmaal je schutting hebt, kun je heerlijk genieten van je nieuwe buitenruimte - het is een investering die de moeite waard is.

Gepubliceerd op: 10 jan. 2023